Menu

Commissie Toernooien

 
De Commissie Toernooien is verantwoordelijk voor alle prestatieve, interne en open toernooien van L.T.C. Achter de Bogen, voor zowel jeugd als senioren.
 
Voor onze leden organiseren we de Clubkampioenschappen: het hoogtepunt van het prestatieve seizoen. Je kunt in de diverse spelklassen (enkel, dubbel en gemengd dubbel) je krachten meten met je collega-leden om uit te maken wie zich Clubkampioen van het seizoen mag noemen.
 
Onze open toernooien, waaraan ook leden van andere verenigingen mogen deelnemen zijn;
 
- Louis van Drunen Toernooi (voor spelers ouder dan 55 jaar en jonger dan 65 jaar)
- Open Veteranen 35+ Toernooi (voor spelers ouder dan 35 jaar)
- Open C- en D-Toernooi (voor C en D spelers, ouder dan 18 jaar)
 
Een ander jaarlijkse terugkerend evenement is de Heusdense Kampioenschappen. Hieraan kunnen alle leden van L.T.C. Achter de Bogen, L.T.C. de Klinkaert, L.T.C. de Hoge Heide, en T.V. Heusden deelnemen, alsmede inwoners van de gemeente Heusden. Dit toernooi wordt wisselend op een van de bovengenoemde tennisparken gespeeld.
 
Ook voor de jeugd staan de Heusdense Kampioenschappen en de Clubkampioenschappen op de activiteitenkalender.
 
Kortom, een vol en gevarieerd programma, waarbij je prestatief gezien jezelf op diverse niveau's kunt bewijzen. En ook hier geldt: een grote deelname en een grote toeloop van toeschouwers zorgt er voor dat deze activiteiten uitmonden in gezellige en sportieve happenings.
 
Voorzitter
Bram van Weert
 
Leden
Eva Duppen
Renske van Rooij
Frank Snels
Bertie Verhoeven
Desiree Versteijnen