Commissie Onderhoud

De Commissie Onderhoud is verantwoordelijk voor onderhoud van het tennispark, maar tevens voor onderhoud van gebuwen en terras.
 
De commissie bestaat uit 4 leden. Zij hebben ieder hun eigen taak en verantwoordelijkheid en delegeren werkzaamheden naar leden van de onderhoudsgroep.
 
De 4 commissieleden met hun specifieke verantwoordelijkheiden zijn:
 
- Jan van Loon (voorzitter)
- Gert Klomp (algmene- maar ook speciale- en eenmalige zaken)
- Piet Jung (park en banen)
- Hans de Laat (techniek; binnen en buiten)
 
De commissie werkt in opdracht van het bestuur maar heeft ook een (zelfstandig) mandaat om voorstellen te doen aan het bestuur inzake onderhoudspecifieke zaken.
 
Overige commissies kunnen voor het uitvoeren van activiteiten een beroep doen op de commissie onderhoud; zij overleggen met het commissielid 'algemene maar ook speciale- en eenmailige zaken')
 
De voorzitter van de commissie onderhoud communiceert met het bestuur betreffende voorstellen, adviezen etc.
 
De commissie telt een werkgroep van ruim 30 leden die iedere maandagochtend alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Dat kunnen de terugkerende onderhoudswerkzaamheden zijn, maar ook vernieuwingen die ons park verfraaien.
Echter ook op andere dagen in de week worden bepaalde speciale werkzaamheden uitgevoerd; de commissie onderhoud doet dan tevens een beroep op leden uit de werkgroep met een eigen specifieke kennis en kunde, dit is een groep specialisten.
 
Dat vele handen licht werk maken is hier duidelijk uit af te leiden. Na 1 uur arbeid ligt ons park er weer keurig netjes bij. Regelmatig krijgen we hierover complimenten van zowel onze eigen clubleden als wel van bezoekers. Het is niet iets vanzelfsprekend, maar het zijn vooral onze leden met ruime levenservaring die in deze commissie hun schouders eronder zetten. Per slot van rekening zijn ons park en gebouwen het visitekaartje van de vereniging.
 
Leden
Adri Groenenboom 
Berto Bot 
Cor Loos 
Frans Maaijwee 
Gert Klomp 
Hans de Laat 
Hans Verdugt 
Henk van Berkum 
Henny Evers 
Jan Floris 
Jan Muskens 
Jan van Doleweerd 
Jan van Heeswijk 
Jan van Loon 
Jan Werner 
Karel de Rooij 
Kees de Koning 
Piet Damen 
Piet Jung 
Pieter van Achtmaal 
Pim Ritsema 
Sjaak van Boxtel 
Sjef Versteijnen 
Theo Aerts 
Theo Peperkamp 
Theo van Baardwijk 
Ton Vesters 
Walter Schuurmans 
Wim van Dal 
Wim Verhoeven

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469