Commissie Onderhoud

De Commissie Onderhoud is verantwoordelijk voor onderhoud van het tennispark, maar tevens voor onderhoud van gebuwen en terras.
 
De commissie bestaat uit 4 leden. Zij hebben ieder hun eigen taak en verantwoordelijkheid en delegeren werkzaamheden naar leden van de onderhoudsgroep.
 
De 4 commissieleden met hun specifieke verantwoordelijkheden zijn:
 
- Jan van Loon (voorzitter)
- Gert Klomp (algemene- maar ook speciale- en eenmalige zaken)
- Piet Jung (park en banen)
- Hans de Laat (techniek; binnen en buiten)
 
De commissie werkt in opdracht van het bestuur maar heeft ook een (zelfstandig) mandaat om voorstellen te doen aan het bestuur inzake onderhoudspecifieke zaken.
 
Overige commissies kunnen voor het uitvoeren van activiteiten een beroep doen op de commissie onderhoud; zij overleggen met het commissielid 'algemene maar ook speciale- en eenmalige zaken'.
 
De voorzitter van de commissie onderhoud communiceert met het bestuur betreffende voorstellen, adviezen etc.
 
De commissie telt een werkgroep van ruim 30 leden die iedere maandagochtend alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren. Dat kunnen de terugkerende onderhoudswerkzaamheden zijn, maar ook vernieuwingen die ons park verfraaien.
Echter ook op andere dagen in de week worden bepaalde speciale werkzaamheden uitgevoerd; de commissie onderhoud doet dan tevens een beroep op leden uit de werkgroep met een eigen specifieke kennis en kunde, dit is een groep specialisten.
 
Dat vele handen licht werk maken is hier duidelijk uit af te leiden. Na 1 uur arbeid ligt ons park er weer keurig netjes bij. Regelmatig krijgen we hierover complimenten van zowel onze eigen clubleden als wel van bezoekers. Het is niet iets vanzelfsprekend, maar het zijn vooral onze leden met ruime levenservaring die in deze commissie hun schouders eronder zetten. Per slot van rekening zijn ons park en gebouwen het visitekaartje van de vereniging.
 
Vrijwilligers onderhoud

Adri Groenenboom  
Berto Bot
Pieter van Agtmaal
Cor Loos
Hans Verdugt
Jan Floris
Jan van Doleweerd
Jan Muskens
Jan Werner
Jan van Heeswijk
Karel de Rooij
Kees de Koning
Piet Damen
Pim Ritsema
Sjaak van Boxtel
Ton Vesters
Theo Aerts
Theo Peperkamp
Theo van Baardwijk
Walter Schuurmans
Wim van Dal
Wim Verhoeven
Henk van Berkum
Henny Evers
Sjaak Ligtvoet
Jan van Horssen
Henk van Hemert

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen

KVK-nummer

40271469