Bardienst planner

 
L.T.C. Achter de Bogen maakt gebruik van de KNLTB Dienstenplanner voor het inplannen en inzien van bardiensten.
Voor gebruik van de KNLTB Dienstenplanner dien je hier in te loggen.
 
Volg het onderstaande stappenplan om een bardienst in te plannen:

  • Log in met je bondsnummer en wachtwoord. Ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op "Wachtwoord vergeten", vul je bondsnummer in en klik op "Stuur mij een nieuwe code". U ontvangt een mail met een link voor het instellen van een nieuw wachtwoord. 
     
  • Na het inloggen is de KNLTB Dienstenplanner als agenda zichtbaar en zijn de bardiensten per maand weergegeven. De beschikbare bardiensten staan rechts naast de agenda. Klik op de gewenste bardienst en kies voor "inplannen". Herhaal deze stap voor het inplannen van meerdere bardiensten. De door jou ingeplande bardiensten komen rechtsboven in beeld te staan.

  • Controleer na het invullen van de bardiensten of je voldoende punten hebt behaald. Voor het voldoen aan de bardienst-plicht moet je 10 punten behalen. Het toegekende aantal punten per bardienst is zichtbaar door een bardienst naar keuze aan te klikken.

  • Als alle bardiensten correct zijn ingevuld kun je rechtsboven uitloggen.
Het wijzigen van een bardienst is niet mogelijk in de KNLTB Dienstenplanner. Neem hiervoor contact op met de Commissie Barzaken via [email protected]
 
Sleuteladres
Voor het sleuteladres kun je de ledenlijst raadplegen in de rode map naast de kassa. Tevens staat het sleuteladres vermeld in de herinneringsmail die je voorafgaand aan de bardienst hebt ontvangen.
 
Indien een sleuteladres buiten Drunen of Elshout ligt mag de sleutel worden afgeleverd in de brievenbus bij tankstation de Heikant.

Wel graag van te voren telefonisch overleg hierover met de eerstvolgende barmedewerker!
 
Bij problemen kun je contact opnemen met Gerard Vermeegen: 06-13805344

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 416 320 533

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen