Bardienst planner

 
L.T.C. Achter de Bogen maakt gebruik van de KNLTB Dienstenplanner voor het inplannen en inzien van bardiensten.
Voor gebruik van de KNLTB Dienstenplanner dien je hier in te loggen.
 
Volg het onderstaande stappenplan om een bardienst in te plannen:

  • Log in met je bondsnummer en wachtwoord. Ben je het wachtwoord vergeten? Klik dan op "Wachtwoord vergeten", vul je bondsnummer in en klik op "Stuur mij een nieuwe code". U ontvangt een mail met een link voor het instellen van een nieuw wachtwoord. 
     
  • Na het inloggen is de KNLTB Dienstenplanner als agenda zichtbaar en zijn de bardiensten per maand weergegeven. De beschikbare bardiensten staan rechts naast de agenda. Klik op de gewenste bardienst en kies voor "inplannen". Herhaal deze stap voor het inplannen van meerdere bardiensten. De door jou ingeplande bardiensten komen rechtsboven in beeld te staan.

  • Controleer na het invullen van de bardiensten of je voldoende punten hebt behaald. Voor het voldoen aan de bardienst-plicht moet je 10 punten behalen. Het toegekende aantal punten per bardienst is zichtbaar door een bardienst naar keuze aan te klikken.

  • Als alle bardiensten correct zijn ingevuld kun je rechtsboven uitloggen.
Het wijzigen van een bardienst is niet mogelijk in de KNLTB Dienstenplanner. Neem hiervoor contact op met de Commissie Barzaken via [email protected]
 
Let op:
Voor het inzien van het sleuteladres dien je in te loggen op de website via "Mijn"Club".
Deze gegevens zijn om privacy-redenen afgeschermd voor niet-leden.
 
Met het bondsnummer en je wachtwoord kun je inloggen. Na het inloggen navigeer je in de menubalk naar Bardienst - Barrooster.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0416 - 32 05 33

Park De Schroef

Prins Hendrikstraat 82
5151 GB Drunen
Nederland